HDR

Nu är jag hemkommen igen efter några dagar hos syster i Växjö. Just nu planerar jag att någon gång ge mig ut för att försöka fotografera stjärnhimlen. Har aldrig provat det så det kan ju bli spännande :D. Nu har jag dessutom skaffat Photoshop på min stationära dator så jag i fortsättningen slipper sitta vid den bärbara :).
 

Pulkabacken Tranås

Befann mig i Tranås hos syster kring nyårsskiftet. Och barnen ville såklart till backen och åka lite nu när det väl finns snö ute :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The story of my life (part 2)

Här kommer del två av presentationen av mig

Jag tycker att kroppen är fantastisk. Det är något jag anser är väldigt intressant.

Jag tycker att längre namn är finare än korta.

Något av det värsta jag vet är att glömma borsta tänderna på morgonen.

Jag har en tendens att oroa mig alldeles för mycket för småsaker.

Något jag skulle vilja vara med om är att vara med på en riktig filminspelning. För att se hur allt går till bakom kamerorna.

Jag har svårt att ta kontakt med nya människor som är främmande för mig. Så jag uppskattar väldigt mycket när andra istället tar kontakt med mig.

Jag hatar när någon lämnar stekpannan odiskad efter användning. Men trots det händer det allt för ofta att jag gör det själv.

När jag är irriterad och arg är det bästa att låta mig vara ifred.

När jag åker buss, tåg eller flyg väljer jag i första hand att sitta på vänster sida.

Jag hatar min egen röst inspelad. Vilket är anledningen till att jag är tyst när kameran är igång.

Jag har inget emot att spendera pengar om dom bara finns. Det händer ofta att jag handlar saker som inte kommer till så stor användning som jag hoppats på.

Jag är för det mesta en väldigt organiserad person. Alla saker ska ligga på en viss plats, och om dom inte gör det kommer irritationen. Även så gäller dokument och filer som finns i datorn. 

Om jag inte får tillräckligt med sömn blir jag ingen trevlig person att umgås med.

Jag har aldrig riktigt förstått de där med att ta selfies. Jag är gärna inte den person som fotograferar mig själv. Kanske för att jag hellre föredrar att hålla i kameran själv.

De absoluta bästa lukter jag vet är kokos och vanilj.

Bakar är något jag gärna gör, dock äter jag själv inte mycket av det jag bakar.

När jag väl tar tag i saker och ting blir det alltid gjort. Men problemet är att det ofta dröjer alldeles för länge innan jag faktiskt gör något åt det om det är något jag inte tycker är kul.

Enligt mig finns det alldeles för många matlagningsprogram på TV.

Att minnas mobilnummer är en svårighet för mig. Däremot har jag lättare att memorera namn.

Alla skåpsluckor i köket måste alltid vara stängda.

Jag har en tendens att komma för sent så länge det inte är något viktigt att passa tiden till. Trots det blir jag lätt otålig när andra är försenade.

Det var allt jag kan hitta på den här gången.

Puss hej!


Även att jag inte har mängder med selfies lägger jag in en bild på mig själv. Bara för att inlägget inte ska se allt för tomt ut :D.