IR

När vi var på Öland för någon vecka sen ville jag ta lite IR bilder eftersom det var så länge sen jag gjorde det, men tyvärr har jag inte något IR filter till de objektiv jag använder mest, så jag fick helt enkelt ta vanliga bilder och sen redigera fram effekten efteråt :). Och denna gång gick ju de lika bra som att använfa ett filter :p.

Men bilden blev tyvärr lite för lila på vissa ställen, och det beror säkerligen på att bilden inte är tagen med filtret på från början :D.
 
 

De sista bilderna från visingsö och Gränna

 
 
 
 
 

Visingsö och Gränna del 3

 
 
 
 
 

 
 

Visingsö del 2

 
 
 
 
 
 

Visningsö del 1

Förra lördagen följde jag med till Tranås för att därefter åka vidare till Gränna och ta båten över till Visingsö :). Och såklart fick kameran följa med och den användes minst sagt flitigt ;). Det blev en hel del bilder som jag än så länge inte har kommit så långt med, men här är i alla fall några av de första som togs :p. 
 
 
 
 
 
 

Truly, madly, deeply

 
 

Få större header/bilder än 1000px

Börja med att spara bilden i den storlek du ska ha i ett bildredigeringsprogram. Gå sen in på http://tinypic.com/ och välj ''Choose File'' och välj din header. Tryck sen vidare på ''UPLOAD NOW!'' knappen. 


Skriv sen in texten som kommer upp i rutan i fältet under. Det kan ibland även vara ett citat eller en text på en bild.
Klicka sen åter igen på ''UPLOD NOW!'' knappen.

Kopiera sen länken under ''Direct Link for Layouts'' och klistra in den som vanligt efter background i stillmallen som finns under header.
 
 

Design klar

Äntligen är det nya utseendet på bloggen klart :). Så nu kan jag förhoppningsvis börja uppdatera lite oftare än jag har gjort innan, och dessutom har jag ju inte så mycket att göra om dagarna nu heller :D.