Happy new year!

Ni får ha en bra nyår och hoppas på att alla nyårslöften håller hela nästa år ut ;).
 

- Your life does not get better by chance, it gets better by change.

 

Pink tree

Har suttit framför photoshop näst intill hela dagen idag, och även letat runt efter lite olika bloggdesigner eftersom jag måste göra en ny till mig själv :). Ska även försöka få ihop en till syster Eva innan dess bara ;).

Denna bild är tagen på samma gång då Sara och jag var ute och fotograferade i höstas, men på orginalbilden är löven egentligen  gulaktiga. Det är alltid lika kul att mixtra med bilder i PS ;).

- Sometimes the wrong choices leads us to the right place.
 

27/12-2012

Jag rensade mina minneskort med bilder för någon dag sen för att ha tillräckligt med minne på dem till juafton :). Och det fanns en hel del bilder där som jag inte har gjort något åt. 
 
Dessa bilder är i alla fall tagna den 28 oktober innan all snö hunnit komma :D.

- Only action brings ideas to life.
 
 
 
       



        
         
 
        
 
 

Christmas Eve

Julbak

Sara och jag bakade knäck och snöbollar i fredags till julen :).

  
 
 
 
 
        

Jordens undergång

Datumet i kalendern står på den 21 december 2012, en av alla de dagar som jorden ska gå under, men väntat nog så har den inte gjort det än :). Och nu när det bara är drygt en timme kvar tills klockan slår över till en ny dag lever vi fortfarande :).

      

SaraPara & Empa Mixer 4 - Vinter/Jul

Sara och jag gjorde yttligare en film för ett tag sen och denna gång blev temat såklart jul :D. 
 
 

12/12-12

Bara för att alla andra lägger upp något på dagens datum, måste ja ju också göra det ;).
Tycker det är ganska coolt när de blir så att det är samma siffror på datumet, och det tar ju ett antal år nu tills det händer igen :D.   

Eftersom jag aldrig har något vettigt att lägga upp här, och fallet råkar vara så även denna gång, så det får det bli en höstbild på Sara som vi tog för längesen :). Ska försöka få upp resten av dem nu så fort som möjligt så det inte tar allt för lång tid :D.