Smurfarna

 

27/06/12

Lägger in en gammal bild som är tagen med min gamla kamera, bara för att jag inte har något annat just nu :).
Och den var redan redigerad klart för ett tag sen så det tog ingen extra energi :D.

Tävling

Är med i en fototävling som http://eaphoto.blogg.se anordnar tillsammans med tvspelsweb där man kan vinna en värdecheck på 200:-

Direktlänk till tävlingen är http://eaphoto.blogg.se/2012/april/fototavling-i-samarbete-med-tvspelsweb.html#comment.

Det jag skulle använda värdechecken till är en IR-Fjärr och en filterväska :)

Jag valde denna bild eftersom den är ganska nytagen och jag tycker om de skarpa kontrasterna i den :p.
 

Regn

Eftersom jag har haft så tråkigt hela dagen idag och har i princip inte gjort någonting så bestämde jag mig äntligen för att gå ut och fota lite efter att jag trodde att regnet hade lagt sig. Men så började de såklart spöregna och jag var tvungen att gå hem igen :(. Så jag vet inte om det ens är lönt att försöka en gång till idag, så det blir nog imorgon istället innan vi ger oss iväg till Tranås :p.

Och nu när även jag har fått den nya blogg.se är det så jobbigt när de har gjort om sidan och allt hela tiden bara hackar. :S och det tar evigheter för att bara publicera ett inlägg :o. 
Men jag antar att när allt väl är klart är det förrhoppningsvis bättre än det var innan :D.


 

Hadeel del 2

Här är resten av bilderna jag tog när jag fotograferade Hadeel :). Anledningen till varför de inte har kommit upp tidigare är för att jag har varit så upptagen med bland annat den nya designen :p.
Och som vanligt har jag många andra bilder kvar, men de lägger jag upp någon gång i framtiden istället för de är inte helt klara än :p.

Ska även försöka få med mig Sara ut någon dag nu när det är så fint väder ute, det återstår och ser om jag lyckas med den saken eller inte :D.  





   



   

Hadeel del 1

Ett bra tag sen dessa kort blev tagna, men har haft mycket annat att göra :).