Panorama från västkusten

Vi kom hem från västkusten redan i lördags fast vi egentlien skulle åka hem igår. Redan första kvällen på campingen tog vi en kvällspromenad och såklart följde kameran med :).
Här är ett en bild från promenaden, jag fick lägga ihop det i ett panorama för att allt skulle få plats på en bild :p.
 
 
Klicka på bilden för att få den större :D.

Min önskelista

Dessa saker vill jag ha när jag fyller år nästa månad :).

NIKKOR objektiv 50mm f1,8 - är det jag mest vill ha av dessa saker. Har även funderat på att köpa detta objektiv själv ett bra tag nu. :p.

Minneskort 16 GB - är för att jag vill kunna fotografera i ett större format och slippa tänka på hur många kort jag kan ta innan det tar slut :). Ett extra plus är också att man kan spela in längre iochmed att jag bara kan spela in tio minuter med det jag har nu.

IR-Fjärr - även detta är en sak jag har funderat på att köpa men det har bara aldrig blivit av ;). Man slipper dessutom att använda självutlösare.
 
Kamerablixt Yn-462 - vill jag ha i stort sätt bara för att det blir mycket bättre bilder med en extern blixt, och dessutom är det väldigt billigt :).
 
Edit: Gick in och kollade på netonnet nu och såg då att objektivet kostade 1695 istället för 1965. Antagligen är det jag som bara har sett fel tidigare eller så har de sänkt priset :p.
 

PS

Kollade lite på olika videoklipp idag på saker man kan göra i PS och såklart kunde jag inte hålla fingrarna borta från att prova det själv :).
Så här kommer två bilder jag hann med att göra :D.

Men nu säger jag godnatt för denna gång så syns vi en annan dag. :p.

 

Panorama

Här är restan av panorama bilderna :). På något konstigt sätt fick jag inte in alla bilder i ett och samma dokument, så vissa bilder skulle egentligen bli längre. Men får försöka en annan gång istället :D.
 
 
 
 

SaraPara & Empa - Mixer 2

Idag bestämde Sara och jag oss för att göra en andra film, så vi tog våra cyklar och cyklade runt lite till olika ställen för att filma :).
 
 
 
Den kanske inte blev lika bra som den förra men allt kan inte alltid bli perfekt :D.
Och denna video blev också bara ca 4 min medan den andra var betydligt längre än så :p. 
 

Panorama

Jag vet att jag inte har uppdaterat så bra den senaste tiden och varför vet jag inte för, och tiden kan jag inte skylla på för tid har jag verkligen haft. Men hursomhelst tog jag en cykelrunda idag för att ta lite bilder till ett panorama för jag blev sugen på att testa de igår :D. Och jag har inte provat på de någon gång tidigare :).
 
Men ikväll lägger jag bara in en bild eftersom jag orkar inte mer nu och ska slå ihop datalocket för idag :). Så nu säger jag godnatt för denna gång ;p.
 
Ska även försöka få bilderna lite större på bloggen utan att det behöver vara miniatyrer så man ser lite mer, i och med att dom blir så avlånga ;).
 
 
Jag vet att vägen ser konstig ut men så är den efter att dom byggde om, så de kan jag inte göra något åt ;) 
La heller inte till mitt namn på denna bid som jag alltid gör därför att det såg så ihoptryckt och konstigt ut ;).

Fredag den trettonde

Videorna från Hultsfred

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filiokus Fredrik

De allra sista bilderna jag har kvar från lördag :). Dom är redan uppe på bloggen två dagar efter jag tog dom vilket är väldigt ovanligt för att vara mig :D.

Nu är det bara videorna kvar att lägga upp, vilket förmodligen också kommer upp ikväll för att slippa ha kvar något (Y).
 
        
 
 
        
 
 
        
 
        
 
 
Dessa bilder blev inte lika bra som de andra på något konstigt sätt, och varför vet jag inte :) Men det är sånt som händer ;).

Resten av bilderna på Timoteij från Hultsfred

Lägger in resten av bilderna sen lördags nu ikväll eftersom jag har varit i Kalmar med Sara hela dagen idag och jag hann inte med de innan vi åkte :).

Det var mer bilder kvar på Timoteij än vad jag trodde, så jag lägger in dom i ett eget inlägg nu så får de resterande bilderna på Filiokus Fredrik komma i nästa inlägg :p. 

Det är lite synd att jag inte fick något kort på Johanna som hon bara var med på, men men sånt är livet ;).
 
 
 
 
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
        
 
Fick även deras aurografer :D.

Bildbomb på Timoteij

Mamma, Sara och jag var i Hultsfred igår för att kolla på bl.a. Timoteij och någon som hetter Filiokus Fredrik i parken :). Sen fanns det också lite olika andra aktiviteter för barn :p.

Det blev en hel den bilder så jag lägger in dom i två eller till och med tre inlägg, och de flesta bilderna är väldigt lika varandra :D. Det var ganska svårt att få något bra kort på Johanna som stod längst bort från oss mesta utav tiden eftersom dom som stod framför oss hade en skylt som var ivägen ;). Men några kort blev hon i alla fall med på, och sen syns hon också på videorna jag spelade in :D. 
Men dom lägger jag in i ett eget inlägg lite senare ;). Och även resten av bilderna som jag har kvar.

 
 
 
 
        
 
 
 
 
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Super Mario

Gjorde en bild med Super Mario istället för smurfarna (som jag hade) till Sara idag :).
Känner att det har blivit lite mycket photoshop nu på senaste tiden, men de är ju så kul! :D.
Får bli lite annat lite längre fram istället så jämnar de nog ut sig :p.

Joel

Redigerade de bästa bilderna på Joel från förra gången Anna, Alexander och jag var barnvakt åt honom :).
De blev inte så många denna gång eftersom vi bara stannade där någon dag, men de får bli mer nästa gång :D.
Och frågan är varför han ser så arg ut på vissa kort ;).
 
 
        
 
 
        
 
 
        

SaraPara & Empa - Mixer 1

Lägger upp videon på Sara och mig idag istället eftersom det inte gick igår :).
 
 

Avatar

Sara bad mig att göra om en bild på henne till Avatar efter den andra jag gjorde :). Bilden är tagen för väldigt länge sen och hon såg lite sur ut på orginalbilden ;D. Så det är tråkigt att man inte kunde använda den till något annat :( Men den kom i alla fall till nytta på detta sätt.
Men hur som helst här är resultatet, den kanske inte blev exakt likadan som den förra men de spelar inte någon större roll :p.

Tänkte även lägga upp en video ikväll som Sara har redigerat klart nu på oss två :). Men de verkar inte fungera just nu så det får bli imorgon istället :D.