Hadeel del 2

Här är resten av bilderna på Hadeel från fotograferingen :).
 
       
 
 
            
 
        
 
 

Hadeel del 1

Här kommer hälften av bilderna från fotograferingen med Hadeel som vi hade i Vimmerby för ett tag sen, resten kommer i ett annat inlägg lite senare :D
 
      
 
 
      
 
       
 
 
        

SaraPara & Empa Mixer 3 - Hösten

Här kommer Saras och min tredje video :p. Temat för denna gången var Hösten :D.
 
 

Besök

Håller fortfarande på att redigera bilder från den senaste tiden, men är inte helt klar med dem än så det får dröja ett tag till dom kommer upp :p.

Nu ikväll kom Eva, Andreas och deras nyfödda bebis och hälsade på när dom skulle hämta Joel, så några kort blev tagna :)
 
Här är två av dom :D.
 

Fotografering med Sara

Var ute och fotade med Sara i ca 3 timmar samanlagt idag. Var ute först på morgonen för att fotografera massa höstbilder som jag har tjatat på henne länge nu att vi ska ta :p. Och sen ytterligare en gång efter maten, men då för att filma in en höstvideo istället :D.

Åkte även till Vimmerby igår med Hadeel efter skolan för att fotografera lite höstbilder med henne, men det hann såklart börja skymna innan vi kom igång :( Och dessutom hade vi inte så mycket tid på oss som vi hade hoppats, så det blev inte särskilt många bilder tagna. Men vi får göra om det någon gång snart igen och hoppas på mer tur :D.
 
Lägger in en bild på Sara sen dagens fotografering så länge innan jag börjar med alla andra bilder. :D

Dålig uppdatering

 
Nu är det väldigt länge sen jag skrev något här :p.
Men jag har haft så mycket annat nu med skolan och har inte haft tid till att uppdatera, vilket också gör att jag heller inte har haft speciellt mycket tid till fotograferingen.
Så den senaste tiden har det inte hänt så mycket på den fronten, men vi får hopppas att det blir mindre att göra framöver så att det händer lite mer här. :). 
 
Så länge lägger jag in en bild jag tog för några veckor sen :D-