Dålig uppdatering

Det har varit väldig dålig uppdatering här den senaste tiden, men jag har inte haft något att lägga upp och dessutom har jag haft lite annat för mig :).

Men nu har jag i alla fall fixat lite som jag kan lägga upp de närmsta dagarna, som kommer komma upp imorgon eller i övermorgon ;).
 

Nytt till kameran!

Detta är vad jag fick i födelsedagspresent i torsdags när jag fyllde år :).
Tänkte även göra ett lite längre inlägg på all min kamerautrustning någon dag eftersom jag inte har lagt upp det någon gång ;).
 

Födelsedag!

Jag fyllde ju år igår så jag klippte ihop en bild idag :). Men bilderna till collaget tog jag innan vi åkte till Tranås i måndags.
Och bara för att jag fyllde sjutton år så blev det såklart också sjutton bilder på mig :D.
Så om du har räknat rätt så ska du ha fått det till 17 st.

Ytterligare en HDR bild

 

Kalmar stadsfest

Sara och jag åkte till Kalmar igår kväll för att kolla Darin :). Lägger nog endast upp videor denna gång eftersom bilderna jag tog blev inte så bra :p.

Tror det blev tre videor på samma låt, men va tvungen att klippa ihop dem så ;).
 
 
 
 
 

Ännu fler IR bilder

Lägger in ännu fler IR bilder som blev tagna igår :). Blev kanske lite för mycket blåa områden i bilderna och för lite vitt :p.

Har ytterligare ett par till bilder som väntas på att bli uppladdade, men de blir i ett annat inlägg ;). Har även någon HDR bild klar :D. 
 

       
 

HDR bild

När vi var vid lillesjö igår passade jag även på att ta några HDR bilder :). Men idag har jag mestadels bara tagit ännu mer IR bilder som kommer komma upp senare, så jag har bara hunnit redigera en HDR bild än så länge :p. 
 

IR bild

Tog fram min gamla kamera idag för att prova på att fota lite IR bilder igen eftersom det inte gick förra gången :). Och filtret kostar ju några hundra så det är ju synd att inte kunna använda det. 
Men denna gång gick det i alla fall lite bättre och jag fick i alla fall fram något som liknar en IR bild så jag och Sara åkte ner till lillesjö för att ta ytterligare några bilder :p.

Men dom kommer komma upp någon annan gång för dom ska jag börja redigera nu :D.
 
 
Denna bild är en bild som jag tog lite snabbt på baksidan för att prova :).

Timelapse

Satt kameran vid fönstret idag igen för att låta den ta kort till en längre timelapse eftersom de jag gjorde igår blev så korta :). Denna blev ungefär en minut lång, vilket i alla fall är lite längre än de förra ;).

Och såklart finns det alltid något litet som blir fel enligt mig, och denna gång var det träden som svajade från vinden :(.

Ska även försöka ta lite andra kort lite senare ikväll när det blir lite mörkare ute så att det blir lite varation :D.
 

Timelapse

I fredags när Eva skjutsade Sara till Kristdala följde jag med för att ta kort till en timelapse som jag har tänkt göra många gånger men aldrig blivit av :). Det blev en hel del bilder, tror att det blev uppåt 1000 st i den första video till slut.
Och när jag väl hittade ett bra program som jag skulle redigera i så visade det sig att det inte funkade, så då var det bara att leta vidare.

Videon på vägen blev lite hackig men får hoppas på att det blir bättre en annan gång :D.
För jag kommer definitivt göra detta fler gånger eftersom jag la till en egen kategori till det nu.

Ställde även kameran vid fönstret nu senare ikväll för att ta kort på molnen till en annan timelapse, men eftersom ljuset ändrade sig när det blev mörkare ute gjorde även ljuset på bilderna det. Så det blev inte så många bilder jag hade hoppades på och därför blev inte de sista videorna heller så långa. 
 
 
 

360 graders planet

Jag har många gånger varit ute vid olika tillfällen för att ta kort till en sånhär bild (som är under) men det har aldrig funkat när jag väl har lagt in dem i photoshop. 
Men idag gjorde jag i alla fall ett sista försök, och det visade sig senare att det funkade :D.

Det blev lite för mycket skog runtomkring, men jag hittade inget bättre ställe att ta kort på :p.
Det blev i alla fall till slut 21 bilder jag la ihop :)