Frida

För ett tag sen satt jag och Frida och kollade igenom lite kort och då tyckte hon att vi kunde gå ut någon gång och ta så igår tog jag med mig kameran till skolan för att fota henne på lunchrasten som va ca 2 timmar. Så vi passade på att gå ut och fota nu medan det fortfarande ligger snö kvar på marken :). Men det blev inte så många kort innann vi fick gå till andra ärenden men några hann det i alla fall bli :p.
 


    



    



Sara x5

Sara och jag tog lite kort för ganska länge sen nu för att sen klippa ihop bilderna på ett och samma kort :P.

Det svartvitta gjorde jag bara på bilderna för att jag ville inte ha med alla olika färgerna som fanns på bilden från början :). Och det gjorde också att man ser det tydliga i bilderna ännu mer :D.



Joel 28/01-12

Här kommer resten utav bilderna på Joel från igår när han var här och hälsade på :p.



    



    







Video på Joel

Lägger även upp en video på Joel sen idag när vi var ute och lekte, bland annat åkte vi pulka :p.

Joel ute i snön :)

Joel var här under dagen eftersom Anna åkte iväg på kalas till Kvillsfors och när vi kom hem så gick vi självklart ut i snön och lekte :). och då följde kameran med ut :p.

Detta är såklart inte alla bilder jag tog när vi var ute och även inte alla jag har redigerat, men jag lägger inte ut alla på samma gång :D.





    



    

Joel dansar

För ett tag sedan hittade jag en video på Joel sen nyår när han dansar till en av Carolas låtar, och en sak är ju säker och det är att han har en aning mycket energi. :p Men hur som helst så jag gorde om den lite snabbt nu ikväll och här är resultatet. :)

Snö

För ett tag sen snöade det ute på kvällen, och då tyckte Sara att jag kunde gå ut och ta kort på det, och då gjorde jag det såklart. :p Det syns kanske inte så mycket på bilderna att det snöar men det blev som det blev och dessutom hade jag inget stativ då jag tog bilderna. :)



Lista

Gjorde ihop ett collage med några saker som fanns med på listan. :)
Men såklart är detta inte alla saker som fanns med, men en del saker som jag har valt ut. :p

Kommer antagligen lägga ut något så småningom, men när det blir får vi se. :D 

1 - Färg och form

För några månader sen hade jag ingen aning om vad jag skulle fota och jag hade ingen inspiration alls. Så jag sökte runt lite på internet och fick upp en sida med en lång lista med exempel på vad man kan fota, och på den lista fanns det bland annat med färg och form. Jag tyckte då att det verkade kul att prova på, så lite innan jul började jag lite smått med det. Men sen blev det jul och jag hade mycket annat att göra så med tiden rann det ut i sanden.

Men nu har jag tagit upp det projektet igen och kompletterat med lite andra nya bilder. :) Jag funderar även på att bearbeta av den lista lite då och då och jag har också hunnit skriva upp vilka alternativ jag har möjlighet till att fotografera. :p
Så vi får se hur det blir med det lite längre fram men förhoppningsvis blir det så :D

Men så länge lägger jag upp färg och form, och efter detta har jag kommit fram till att jag tycker att det finns mest färg och form i barnens värld. Men det finns nog mycket annat också men detta är i alla fall vad jag har kommit fram till :)  





       




    



Svartvitt

Såg för ett tag sen att jag ännu inte har lagt in något under kategorin Svartvitt/Sepia även om jag har haft den kategorin ända sen jag skaffade blogg tror jag :) Så jag gick igenom lite bilder och tyckte att dessa skulle passa ganska bra, och efter lite sökning på internet blev de ändå ganska coola effekter i photoshop för att vara första gången :p och bättre blir det väl med tiden antar jag :D    
Även dessa bilder är tagna från nyår :)





Nyårsaftonsbilder

Här kommer lite bilder som jag tog tidigt på nyårsafton, visst det är en vecka sen det var men något måste jag lägga upp nu eftersom det var ett tag sen sist :)
Kommer nog även något mer inlägg antagligen idag eller imorgon bara för att jag inte har något bättre för mig ;)