Animering

Eftersom den animeringen jag gjorde i photoshop för ett tag sen blev för stor för att lägga upp, så lägger jag nu upp en annan istället som är ungefär likadan, men utan övergångar :). Så det blev lite hackigt efter varje bild, men de fick bli som det blev eftersom det gick verkligen inte få upp den första ;p.

I natt smidde jag tusen planer, men i morse gjorde jag precis som vanligt

Klippte ihop en bild lite snabbt idag under en rast, men bilderna var det länge sen jag tog :). Men jag har bara inte orkat lägga ihop det förens nu :p.

Animering

Tidigare idag tog jag fram kameran och började fota ett glas mjölk och en ballerinakaka för att sen redigera det som en animering i photoshop :). Det kanske inte blev helt perfekt denna gången, men ganska skapligt tycker jag för att vara första gången :p. Och det tog ett tag innan det ville funka att ladda upp det, men nu får vi hoppas att det funkar som det ska.

i miss it.

 
jag saknar verkligen gran canaria. allt var så mycket enklare där.
hade inga måsten, ingen att bry sig om än sig själv å alexander. inget tjat å inga omogna människor.
TA MIG TILLBAKA!!

annaström

Flowers

De kanske inte är så passande just nu att lägga upp bilder på vårblommor beroende på vädret, men de får bli så i alla fall :). Dessa kort tog jag hur som helst i måndags efter skolan då det var så härligt väder ute så jag bestämde mig för att ta med mig kameran ut en liten sväng :p.